DET SIGER ANDRE..

Et interessant kursus


I forbindelse med kursus på min arbejdsplads er jeg blevet undervist af Karsten. Det var en underholdende dag med meget spændende læring og praktiske øvelser.


Helle Thomsen

Teamleder


God og lærerig dag


Førstehjælp til kørekort var meget sjovere end jeg troede. Vi lærte meget på en nem måde.


Lasse Petersen

Kursist


Tak for en hyggelig dag


Super hyggelig instruktør og måden han kører selveste kursus på. Hvis jeg opfrisker mit første hjælp på et tidspunkt, så med glæde her.Oliver Schmidt

Kursist


Det varmeste anbefalinger


Jeg er blevet undervist af Karsten i forbindelse med kursus i førstehjælp og det har været rigtig godt.

Karsten har humor, et glimt i øjet, dygtig til at informere, hands on erfaring og god til at koble teori og praksis.

Derudover synes jeg han lander en behagelig stemning i lokalet blandt kursisterne under undervisningen og de praktiske øvelser.

Janie Ryberg

Kursist


Godt og forståeligt


Jeg føler mig godt klædt på til at agerer som førstehjælper :)


Kathrine Fraefel

Kursist


PROJEKTEKSEMPLER

UNGDOMSBRANDKORPS


Jeg har siddet med i projektgruppen under fonden for social ansvar. Mine opgaver har bl.a været at udarbejde uddannelsesplaner, konceptudvikling og formidling til kommuner, SSP etc..

Jeg har stået for afvikling af de første testhold med unge i samarbejde med Brand og redning Haderslev og ungdomsskolen. 

Det har været en livsbekræftende rejse at se hvor nemt man kan få unge til at vokse sig robuste.

Projektoplysninger


Brandkadetter i Danmark startede i 2014 med støtte fra bl.a. Velux fonden og Trygfonden.

Projektets formål var blandt andet at oprette nye brandkadetkorps med et socialt inkluderende sigte som et partnerskab mellem det lokale beredskab og de lokale og kommunale samarbejdspartnere såsom folkeskoler, ungdomsskoler, SSP, skole- og socialforvaltning m.m

Brandkadetter i Danmark viste sig at være så succesfuld, at konceptet er videreoverført til Unge i Beredskabet som et delelement med støtte fra VELUX FONDEN og med midler fra Forsvaret.


 


Implementering af nyt sikkerhedskoncept


I 2018 havde jeg en opgave med at opbygge og implementere ny sikkerhedsorganisation ved Dystopia Entertainment i Vejle. Dystopia er en virksomhed der afvikler interaktive events med hovedvægten lagt på gys og horror.

Opgaven bestod i udarbejdelse af beredskabsplan for både brand, evakuering, førstehjælp samt uddannelse af crew til at varetage disse funktioner. 


Jeg har ligeledes fungeret som sikkerhedsansvarlig ved flere af deres events i både Vejle og på Fængslet i Horsens. Der blev langsomt lavet overdragelse af sikkerhedsfunktionen, så de selv kunne facilitere den fremadrettet. 

Det har været et godt og givende samarbejde med fantasiske mennesker, og i en spændende verden med gys og horror. 

 
Projektoplysninger


Dystopia Entertainment er bosat i Vejle og består af en gruppe horror-entusiaster og kreative sjæle som elsker at skabe oplevelser for andre.
Bag kulisserne er hundredevis af frivillige, som lægger hjerte og sjæl i at skabe oplevelser.
Holdet består blandt andet af skuespillere, makeup artister, instruktører, sikkerhedsvagter, koordinatorer, teknikere mm.
De giver alle deres blod, sved og tårer (bogstaveligt talt!) til at skabe vores horroreventsHvordan kan jeg hjælpe dig ?